Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Γ.Σ Κύμης – Ερμής Περάματος 92 – 60


Σε περίπατο εξελίχθηκε για τον Γ.Σ Κύμης η αναμέτρηση με τον Ερμή Περάματος του οποίου και επικράτησε εύκολα με 92 – 60 στο κλειστό της Κύμης.
Με το πρώτο τζάμπολ των διαιτητών ο Γ.Σ Κύμης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με τους παίκτες να δείχνουν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και πολύ πάθος. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να επιβάλλουν από πολύ νωρίς τον ρυθμό τους και έδειξαν ότι θα «καθαρίσουν» το ματς δίχως ιδιαίτερο άγχος. Με «κλειδιά» την αμυντική προσήλωση και το γρήγορο παιχνίδι στην επίθεση έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 25 – 16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Κύμης συνέχισε να έχει εξαιρετική απόδοση στον αμυντικό τομέα, αλλά στην επίθεση αντιμετώπισε κάποια προβλήματα. Αυτό οφειλόταν κυρίως στην άμυνα ζώνης που εφάρμοσε το Πέραμα και στο ότι αρκετά ελεύθερα σουτ δεν βρήκαν τον στόχο. Πάντως, τον σκορ του ημιχρόνου ήταν 38 – 29, με την διαφορά των 9 πόντων να ήταν θεωρητικά ασφαλείας, αλλά φαινόταν πολύ μικρή σε σχέση με το μπάσκετ που έπαιζαν οι δύο αντίπαλες ομάδες.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα του Γυμναστικού έγινε ακόμα πιο πιεστική και αυτό οδήγησε στο να γίνουν πολλά κλεψίματα και να έρθουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Το γρήγορο και εντυπωσιακό μπάσκετ γέμισε με ενθουσιασμό την εξέδρα, με τους φιλάθλους να αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία τους παίκτες. Από την άλλη, το Πέραμα δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει και αποδέχτηκε τον ρόλο του «κομπάρσου». Η διαφορά έφτασε στο επίπεδο των 30 πόντων, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο οι μικροί της ομάδας πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με τον Γυμναστικό να κάνει στην ουσία συντήρηση δυνάμεων.

Τα δεκάλεπτα: 25 – 16, 38 – 29, 70 – 41, 92 – 60.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου