Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γ.Σ Κύμης: Τέλος το διάλλειμα, πάμε Πεύκη


Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης, καθώς η κατηγορία είχε ρεπό και δεν έγιναν αγώνες, ο Γ.Σ Κύμης ρίχνεται ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος.
Απέναντι μας θα βρεθεί η Πεύκη, η οποία αν και είναι «πρωτάρα» στις εθνικές κατηγορίες, έχει πολύ καλή παρουσία την φετινή σεζόν στην Γ' Εθνική και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ειδικά όταν αγωνίζεται μέσα στην έδρα της. Βέβαια, η διαφορά δυναμικότητας του Γυμναστικού είναι πολύ μεγάλη και αν παρουσιαστεί σοβαρός θα καταφέρει να το αποδείξει εντός παρκέ και να φτάσει στην 13η διαδοχική του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Πεύκη είναι νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει 2 διαδοχικές ανόδους. Τον ίδιο στόχο είχε όταν ξεκίναγε την φετινή σεζόν, αλλά οι άσχημες εμφανίσεις και οι ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος την κράτησαν μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Β' Εθνική. Στην συνέχεια κατάφερε να ανακάμψει και να βρεθεί στα ψηλά «πατώματα» του πρωταθλήματος, αλλά το «τρένο» της ανόδου έχει μάλλον χαθεί οριστικά. Παρ’ όλα πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα, που διεκδικεί την νίκη σε κάθε ματς. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Κύμης και συγκεκριμένα από τον Οξύλιθο.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Γ.Σ Κύμης πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και πήρε την νίκη με σκορ 80 – 62. Το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν μονόλογος του Γυμναστικού, που ήταν πολύ σοβαρός στην άμυνα και επέβαλε τον ρυθμό του. Από την άλλη, η Πεύκη στάθηκε ανταγωνιστική μόνο στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου, όπου έκλεισε την ψαλίδα της διαφοράς από 32 – 13 σε 37 – 31. Πρώτοι σκόρερ της Κύμης ήταν ο Παπαντωνίου με 21 πόντους και ο Σιαμανδούρας με 15, ενώ για την Πεύκη ο Σβερκούνος σημείωσε 16 και ο Γεωργοπαπαδάκος 12.
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει εντυπωσιάσει μόνο ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του σε όποια έδρα και αν παίζει. Αυτήν την φορά αναμένεται να βρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης, να στηρίξει την ομάδα του και να συμβάλλει στο να πάρει το 13ο σερί ροζ φύλλο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου