Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Παναχαϊκή: Να απομακρυνθεί ο Στούπας


Ζήτημα απομάκρυνσης του οικονομικού συμβούλου της Football League, Γιώργου Στούπα θα θέσει η Π.Α.Ε Παναχαϊκή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αχαιών: «Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή καταγγέλλει την απόφαση, την οποία πήρε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ της Football League, ώστε να συμφωνήσουμε στην Παράνομη Επιλογή, αντί να εφαρμοστεί η νόμιμη προκήρυξη μας και να ανέβουν τρεις ομάδες της Football League στην Super League, να ανέβουν δύο και η τρίτη ομάδα της Football League να παίξει μπαράζ με την τρίτη από το τέλος ομάδα της Super League.
Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή θεωρεί την απόφαση αυτή Παράνομη και ληφθείσα με υπόγειες συμφωνίες κόντρα στον νόμο.
Την απόφαση αυτή υποκίνησε και στο τέλος υλοποίησε ο κατά την κρίση μας Δούρειος Ίππος της Super League στην Football League Έμμισθος Πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης.
Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης χωρίς να είναι ιδιοκτήτης ομάδας και χωρίς να έχει κανένα κόστος από τις αποφάσεις που λαμβάνονται από το Διοικητικό συμβούλιο της Football League κατά την κρίση μας γνώριζε πριν οδηγήσει το Δ.Σ της Football League σε αυτή την απόφαση, ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο είναι Αναρμόδιο και επομένως θα ίσχυε η προκήρυξη του πρωταθλήματος μας και η μόνη, η οποία θα ήταν έκθετη και έκπτωτη είναι η Ε.Π.Ο, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και ο καταξιωμένος νομικός Αεροπαγίτης πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Ζιάκκας Σπύρος, αφού πριν ο νομικός σύμβουλος της Football League κ. Αντώνης Βουγίδης του ανακοινώσει την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Football League περί συμβιβασμού, εμμέσως πλην σαφώς ανακοίνωσε δημόσια ότι το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο είναι αναρμόδιο και ως εκ τούτου δεν θέλησε να συνεδριάσει και να εκδώσει απόφαση σύμφωνη με το περιεχόμενο του συμβιβασμού, δημιουργώντας έτσι ένα αρνητικό δεδικασμένο.
Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή θα μελετήσει όλα τα δεδομένα και θα προσφύγει ενώπιων των αρμόδιων δικαστηρίων κατά αυτής της αποφάσεως, διεκδικώντας τα νόμιμα.
Το σημαντικό είναι ότι την απόφαση αυτή συμβιβασμού πήραν ομάδες που δεν έχουν κανένα έννομο συμφέρον και μειοψηφήσαν οι κατά τεκμήριο μεγάλες ομάδες και εν δυνάμει ομάδες της Super League (Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Αιγινιακός).
Επιτέλους, κ. Καλογιάννη, τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε; Τα δικά μας σίγουρα δεν τα εξυπηρετείτε.
Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή σε κάθε περίπτωση μετά τα ως άνω θεωρεί ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος έχει καταργηθεί και δεν αναγνωρίζει κανένα bonus στην πρώτη ομάδα που θα είναι στην τελική κατάταξη και θα διεκδικήσει, εφόσον είναι στην τετράδα, την άνοδό της από μηδενική βάση.
Ζήτημα απομάκρυνσης του οικονομικού συμβούλου της Football League Γιώργου Στούπα, τον οποίο προσέλαβε χωρίς να ενημερώσει το Δ.Σ ο κ. Καλογιάννης, θα θέσει η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και λόγω του ότι δεν υπάρχει προηγούμενο επί των ημερών της Football League οικονομικός σύμβουλος να είναι και πρόεδρος Π.Α.Ε, αλλά και λόγω των σκιών που δημιουργεί η καθημερινή του παρουσία στα γραφεία της Football League σε σχέση με τον τρόπο που η Football League διοργανώνει τα παιχνίδια του Ηρακλή Ψαχνών (επιλογή παρατηρητών, μέλη οικονομικών επιτροπών, προνομιακή μεταχείριση στα έσοδά του)».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου