Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ο Κύμης: Αυτοδιαψεύδεστε κύριοι


Στην αντεπίθεση πέρασε ο Α.Ο Κύμης μετά την ανακοίνωση των Λευκαδίων Νάουσας και τον ισχυρισμό για «χειρουργική διαιτησία».
Ο πρόεδρος των Κυμαίων, Παναγιώτης Θωμάς χρησιμοποίησε τις δηλώσεις που έγιναν στο Star Κεντρικής Ελλάδας για να αντικρούσει τα επιχειρήματα της πρώτης ανακοίνωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Με αφορμή την ανακοίνωση της ομάδας των Λευκαδίων Νάουσας, στην οποία γίνεται λόγος για «χειρουργική» διαιτησία σε βάρος της κατά την διάρκεια του αγώνα με την Κύμη, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:
1. Η ομάδα της Κύμης δεν ευνοήθηκε σε καμία περίπτωση από την διαιτησία στον αγώνα με τα Λευκάδια Νάουσας. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι στο 38' του αγώνα ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Φαρούκ ως οφσάιτ, ενώ είναι δεδομένο πως στην συγκεκριμένη φάση δεν υπήρξε καμία παράβαση.
2. Τα όσα ισχυρίζονται οι της διοίκησης των Λευκαδίων περί «αντιαθλητικού παιγνιδιού» των παικτών της Κύμης, διαψεύδονται από τις δηλώσεις του ίδιου του προπονητή της ομάδας τους στο τέλος του αγώνα, ο οποίος δήλωσε ότι η Κύμη έπαιξε «δυνατά και καθαρά».
3. Το επιχείρημα (εάν ισχύει ότι ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο ο διαιτητής) ότι αποβλήθηκε στο 94' του αγώνα ο παίκτης των Λευκαδίων, Ντίνος Έξαρχος για να «ικανοποιηθεί η εξέδρα της Κύμης και για να φύγουν ζωντανοί οι παίκτες των φιλοξενούμενων» διαψεύδεται επίσης για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο προπονητής της ομάδας των Λευκαδίων ευχαρίστησε στο τέλος του αγώνα την διοίκηση της Κύμης για την άψογη φιλοξενία, και ο δεύτερος ότι,σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε η Κύμη να αποβληθεί παίκτης των φιλοξενούμενων, ο οποίος θα απουσιάσει στον αγώνα της ομάδας του με την Λαμία.
Κατόπιν αυτών είναι προφανές ότι η ανακοίνωση των Λευκαδίων Νάουσας, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και προφανώς εξυπηρετεί άλλους στόχους, οι οποίοι αφήνουν αδιάφορο τον Α.Ο. Κύμης».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου