Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πανηλειακός – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 0


Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από τον Πανηλειακό με 1 – 0 χάρη στο γκολ του Αλτιπαρμακόφσκι στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς καθώς μόλις στο 11' ο Αλτιμαρμακόφσκι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και νίκησε τον Αθανασόπουλο κάνοντας το 1 – 0. Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Παντελή πρόσεξε τα μετόπισθεν ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά οι πράσινοι ανέβαζαν ταχύτητα πιέζοντας για την ισοφάριση. Στην επανάληψη οι παίκτες του Θωμά Γράφα έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν στο 76' ο Κρητικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίτκα, με το 1 – 0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Πανηλειακός: Πίτκας, Γαλανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καρασαλίδης, Βοσκόπουλος, Ολίσε, Κυριάκος (83' Κωνσταντινίδης), Λαλίν (64' Μπιτάνγκ), Λιόσης (91' Γανωτής), Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγκέλι.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής (49' Καλαϊτζίδης), Νικολόπουλος, Παλαιολόγος, Τσιμότζι, Πατσατζόγλου Χ., Γκεμίσης (68' Σταματής), Μπουμάλ, Στάγιτς (62' Ντινιωτάκης), Κρητικός.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου