Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών – Καλλιθέα 1 – 1


Σε τροχιά «πλέι οφ» διατηρήθηκε ο Ηρακλής Ψαχνών μετά την ισοπαλία απέναντι στην Καλλιθέα με σκορ 1 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς κατάφερε να προηγηθεί με δύο πρώην παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών να δίνουν προβάδισμα τους «κυανέρυθρους». Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 22' ο Πούλγκα έκανε την σέντρα με τον Χαϊκάλη να παίρνει την κεφαλιά και να σημειώνει το 0 – 1. Στην συνέχεια οι «πράσινοι» πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Μιχελή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο μέρος και στο 53' κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Κρητικό να πλασάρει τον Μιχελή και να σημειώνει το 1 – 1 που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα παρόλο τις ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Βιγιαρέχο (86' Σταματής), Πατσατζόγλου Χ., Τσιμότζι, Τσούτσης (46' Ντελέκος), Μπουμάλ, Οχάντζα, Κρητικός.

Καλλιθέα: Μιχελής, Λεβέντης, Πίκολο, Μπριλάκης, Ποζίδης, Καλαμιώτης (68' Κατσικογιάννης), Ρουσάκης, Εμβέλε (54' Σαμπάλ), Πούλγκα (84' Αρναρέλλης), Ρόχας, Χαϊκάλης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου