Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Γιαπλές: Απόλυτα ικανοποιημένος


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαπλές μετά τη νίκη του Ικάρου Χαλκίδας επί της Α.Ε Νέας Κηφισιάς.
Ο τεχνικός του Ίκαρου Χαλκίδας δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια τον κόουτς Παπαθεοδώρου, είναι πολύ ευχάριστο ένας νέος προπονητής να έχει το έργο αυτό στην Νέα Κηφισιά, που αποπνέει υγεία και είναι η ευχάριστη έκπληξη της Α1. Μακάρι ως το τέλος να είναι το ίδιο ανταγωνιστική. Ήταν ζωής η θανάτου αγώνας για μας, υπήρχε πίεση, παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα και το έργο μας ήταν δύσκολο. Το ένστικτο της επιβίωσης είναι πιο ισχυρό και φάνηκε ότι μπορεί μια ομάδα χειρότερη να κάνει αυτό που κάναμε.
Έχουμε πολλά προβλήματα, με τον Νίκο Στρναντ να έχει πρόβλημα στο γόνατο και τον Ράιαν να κάνει ένεση στη μέση. Δεν πήραμε την Ευρωλίγκα, απλά πήραμε μια σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε να είμαστε στην εντατική, αλλά η μαχητικότητα των παιδιών με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε.
Όποιος έρχεται εδώ σε αυτό το γήπεδο εκπλήσσεται ευχάριστα, ακόμα κι εγώ που είμαι Χαλκιδαίος. Σε κάθε ματς ο κόσμος εντυπωσιάζει και τον ευχαριστούμε πολύ.
Θεωρώ ότι οι παίκτες μου είναι οι καλύτεροι του κόσμου και με αυτή την λογική θα πορευτώ, για να κάνουμε το κατόρθωμα της παραμονής».

Ο κόουτς του Ικάρου ρωτήθηκε για την διαφορά που υπάρχει στα εντός με τα εκτός έδρας ματς και απάντησε: «Το ρόστερ μας είναι μικρό και με τους τραυματισμούς, δεν μπορείς να κάνεις το περιβόητο ροτέισιον. Δεχόμαστε πολλά τρίποντα και δεν είμαστε τόσο χαζοί που δεν έχουμε καταλάβει το πρόβλημα. Άλλο το θέλω και άλλο το «μπορώ». Η διαφορά εντός κι εκτός έδρας, έχει να κάνει και με τον κόσμο. Υπάρχουν προβλήματα τα ξέρουμε και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μοιράσω διαφορετικά τον χρόνο. Πριν η ομάδα έπαιζε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και μετά πάθαινε καθίζηση».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου