Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αιγινιακός – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 1


«Ζωντανός» στο κόλπο της ανόδου έμεινε ο Ηρακλής Ψαχνών μετά την ισοπαλία απέναντι στον Αιγινιακό με 1 – 1 στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Ιωάννης Παραλυκίδης».
Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 37' με τον Μπελόν να σημειώνει το 1 – 0. Στην συνέχεια οι πράσινοι συνέχισαν να βρίσκονται στην επίθεση όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν έναν πρώην «πράσινο» τον Τόλιο που διατήρησε το «μηδέν» μέχρι την αυλαία του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Θωμά Γράφα προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 81' όταν ο Τσούτσης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατσατζόγλου για να διαμορφώσει το 1 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αιγινιακός: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (55' Πέντα), Φαμπίνιο, Γκέσιος (70' Ζούρκος), Κουτσοσπύρος.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Γκμπαγκουιντί (69' Ντελέκος), Στάγιτς (51' Τσούτσης), Κρητικός, Σταματής (46' Οχάντζα).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου