Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Κρητικός: Χτισμένος για να πρωταγωνιστεί


Με άκρως κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε ο Στέλιος Κρητικός στον Ηρακλή Ψαχνών αναφέροντας ότι χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί.
Αναλυτικά ο επιθετικός των «πρασίνων» δήλωσε στο Arena FM 89,4: «Από την αρχή της χρονιάς, ο στόχος μας ήταν να μπούμε στα πλέι οφ, αφού το πετύχαμε, πλέον παίζουμε ανάλαφρα και χωρίς άγχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίζουμε για να παίζουμε , η ομάδα έχει χτιστεί έτσι, που είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει. Έχουμε πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Η απάντηση ήταν άμεση μετά το γκολ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι έκοψε τα φτερά των παικτών του. Από εκεί και πέρα ήταν ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ποιοτικές ομάδες, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης θα έχει καλύτερη συνέχεια, έχει πολύ καλή ομάδα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και απαντήσαμε άμεσα στο γκολ που δεχτήκαμε, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης(17/04) με τον Αιγινιακό: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, τα στατιστικά και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Εμείς θα κοιτάξουμε και σε αυτό το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε και θα κατεβούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Αιγινιακός είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν πολλές παραστάσεις από σημαντικά παιχνίδια».

Για τα πλέι οφ: «Αυτό που είδαμε τις δυο πρώτες αγωνιστικές είναι το προβάδισμα που είχαν οι δυο ομάδες, εξανεμίστηκε πολύ γρήγορα. Το φινάλε θα είναι συναρπαστικό και οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος.

Για τον Ηρακλή Ψαχνών: «Έχουμε αρκετά έμπειρα παιδιά αλλά και πολλούς φέρελπις ποδοσφαιριστές. Το κράμα που έχουμε φτιάξει είναι πολύ δυνατό και για αυτό το λόγο έχουμε φτάσει τόσο ψηλά. Έχουμε συνδυάσει την εμπειρία με το ταλέντο και ο κόσμος έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου