Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 0


Στο «μηδέν» κόλλησαν η Νίκη Βόλου και ο Ηρακλής Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλοί είχαν την υπεροχή όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα αν και έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Μανουσάκη (3'), Τζιώρα (16') και Σοϊλέδη (28') ενώ στις καθυστερήσεις (46') του πρώτου μέρους ο Ανιέτε είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να πιέζει τους «πράσινους» και μάλιστα απείλησαν μόλις στο 48' με κεφαλιά του Ρονκάτο. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό (49') απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούτση ενώ στην συνέχεια η Νίκη συνέχισε τον επιθετικό της «μονόλογο» με την ομάδα του Θωμά Γράφα να φεύγει με την ισοπαλία από το Πανθεσσαλικό.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης (84' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης (84' Ακασού), Ρονκάτο (60' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (62' Μπουμάλ), Ντελέκος (46' Κρητικός), Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταματής.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου