Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Α.Ο.Ν Αρτάκης – Α.Π.Ο.Κ Βελούχι 6 – 0


Καταιγιστικός ήταν ο Α.Ο.Ν Αρτάκης απέναντι στον Α.Π.Ο.Κ Βελούχι του οποίου και επικράτησε με 6 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης.
Με την έναρξη του αγώνα ο Ύρτακος κατάφερε να ανοίξει το σκορ αφού μόλις στο 4' ο Μαστροκώστας με κεφαλιά σημείωσε το 1 – 0 ενώ 3' αργότερα ο Καραχάλιος σημείωσε το 2 – 0. Στην συνέχεια ο Α.Ο.Ν.Α συνέχισε να πιέζει την ομάδα του Βελουχίου και στο 18' ο Κάραλης με δυνατό σουτ θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Βλάχου ενώ στο 33' ο Καραχάλιος πρόλαβε στην έξοδο τον Βλάχο και σημείωσε το 3 – 0. Στο 36' ο Ευσταθίου σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων χάνοντας την ευκαιρία να διευρύνει τον «δείκτη» του σκορ.
Στην επανάληψη και το 51' ο Καραχάλιος σημείωσε χατ τρικ ανεβάζοντας το σκορ στο 4 – 0 ενώ στο 62' ο Μακαντάσης εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση του Βλάχου και έγραψε το 5 – 0. Στο 67' ο Ρούσσος έκανε την σέντρα από δεξιά με τον Ευσταθίου να πλασάρει ψύχραιμα τον πορτιέρο του Α.Π.Ο.Κ για το τελικό 6 – 0 ενώ στο τελευταίο 20λεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Παναγιώτου διατήρησαν στην κατοχή τους την μπάλα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για το παιχνίδια που ακολουθούν.

Α.Ο. Ν Αρτάκης: Γκόγκος, Γκούρλας, Γκάβαλης, Ζαχαριάς, Καμάρας, Κάραλης, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος, Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Ευσταθίου.

Α.Π.Ο.Κ Βελούχι: Βλάχος, Τσιλιμέκης Δ., Σιγκελόπουλος (Τσιλιμέκης Θ.), Κρασιάς, Φαρμάκης, Ντουφέκιας, Χάφους, Αντωνίου, Φλωράκης, Μπακαλίδης, Κουτσουπιάς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου