Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εθνική Ελλάδας: «Καλωσόρισμα» από Σαρρή


Ο Γιώργος Σαρρής καλωσόρισε τους 24 που θα βρεθούν στο Μουντιάλ λίγο πριν την πρώτη προπόνηση και τους ευχήθηκε να κάνουν και πάλι υπερήφανους όλους τους Έλληνες.
Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας άρχισε και επίσημα με τους 24 ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Λίγο πριν, τους είχε μιλήσει ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία της Εθνική και τους τόνισε πως θα είναι όλοι δίπλα τους, ενώ στο τέλος τους ευχήθηκε να κάνουν υπερήφανους τους Έλληνες όπως έχουν δείξει ότι ξέρουν και μπορούν.

Αναλυτικά η ομιλία του Γιωργου Σαρρή στους διεθνείς: «Εκ μέρους της Ε.Π.Ο σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη ημέρα της συγκέντρωσής σας, με την οποία αρχίζει το μεγάλο μας ταξίδι προς το Μουντιάλ. Θα είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ευχαριστηθείτε αυτή τη συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί φέρατε την ομάδα εδώ που είναι και σας αξίζει. Δίπλα σας βρίσκεται και ο προπονητής μας, στον οποίο αξίζουν επίσης συγχαρητήρια, καθώς και ένα άξιο επιτελείο. Σας πληροφορώ ότι για εσάς και τους αγώνες σας υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από συμπατριώτες μας που ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ελπίζουμε να κάνετε και πάλι τους Ελληνες υπερήφανους, όπως εσείς ξέρετε και μπορείτε».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου