Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μικτή Ευβοίας – Μικτή EWC 2 – 1


Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Μικτή Ευβοίας στο U.E.F.A Regions Cup καθώς επικράτησε της εκπροσώπου της Σκωτίας (σ.σ. Μικτή EWC) με 2 – 1 παίζοντας από το 59' με δέκα παίκτες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Σκωτσέζοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 11' με τον Φλέτσερ να σημειώνει το 0 – 1 όμως η απάντηση της Μικτής μας ήταν άμεση καθώς 6' αργότερα ο Σταματάκος έφερε το παιχνίδι στα ίσα του πετυχαίνοντας το 1 – 1. Στην συνέχεια η Μικτή Ευβοίας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου στο 43' ο Τσιβίκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νίσμπετ διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1. Στο δεύτερο ημίχρονο και το 59' η Μικτή μας ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Καλοχωρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Βούλγαρος διαιτητής, Μπόρισλαβ Ιορντάνοφ κράτησε στο τέλος του αγώνα 7' καθυστερήσεις δίνοντας την ευκαιρία στους Σκωτσέζους να απειλήσουν.

Μικτή Ευβοίας: Μόνος, Κόκκος, Κοκκάλας, Θωμόπουλος, Μπισμπικόπουλος, Καλοχωρίδης, Καραχάλιος (90' Βεζιρτζόγλου), Δαρζέντας, Σταματάκος (87' Αγραφιώτης), Ζέρβας, Τσιβίκας (89' Ευγενίου).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου