Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Κονέ: «Πείσμωσα» από τις ευκαιρίες


Ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει που δεν χρίστηκε αυτός σκόρερ στο ματς με την Εθνική Κολομβίας, αλλά ότι οι χαμένες ευκαιρίες «πλήγωσαν» την ομάδα.
Αναλυτικά ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: Οι πρώτες ερωτήσεις στον Παναγιώτη Κονέ, αφορούσαν την ομάδα των «Σαμουράι» και έγιναν από Ιάπωνες δημοσιογράφους: «Ξέρω τον Χόντα, τον Ναγκατόμο, τον Καγκάουα και ότι επίσης έχουν έναν πολύ καλό προπονητή. Δεν ξέρω ποιος παίκτης τους θα είναι το κλειδί, εμείς θα μιλήσουμε με τον προπονητή μας, θα ετοιμαστούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει. Η Ιαπωνία, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Είδαμε χθες αυτό που περιμέναμε να δούμε. Δεν ήταν ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη από ότι περιμέναμε».

Ο Κονέ μίλησε και για το ματς με την Κολομβία, αλλά και για τις ευκαιρίες που έχασε: «Στοίχησαν στην ομάδα, όχι σε μένα. Σίγουρα με πεισμώνει, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, το πιστεύαμε όλοι οι παίκτες στο γήπεδο και το λέγαμε μεταξύ μας. Το θέλαμε πολύ. Θέλω όποτε μπαίνω να δίνω το 100%. Άλλες φορές σου βγαίνει κι άλλες όχι. Δεν είδα το ματς σαν ευκαιρία ούτε σαν απόπειρα να αποδείξω κάτι. Όλοι οι νέοι προσπαθούμε να μαθαίνουμε από τους παλιούς, να γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε να κρατάμε την ομάδα ψηλά. Η αυτοπεποίθησή μου, ήρθε από την εμπιστοσύνη συμπαικτών και προπονητή. Όσο για το επιθετικό κομμάτι, αυτό δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη η ομάδα να έχει 80% κατοχή μπάλας και να κάνει 10 ευκαιρίες. Μας κόστισαν οι αδράνειες, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε ευκαιρίες», είπε και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στις φυσικές καταστροφές που έχει υποστεί το Νατάλ εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής: «Λυπάμαι πολύ για την πόλη και τον κόσμο εκεί. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ελπίζω ο καιρός να ηρεμήσει και να αποκατασταθούν οι ζημιές των ανθρώπων».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου