Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 2


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς επικράτησε του Φωστήρα με 1 – 2 Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης».
Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με 2 – 1 στην έδρα του Φωστήρα, καθώς με το δεύτερο σερί τρίποντο έφτασε στους 10 βαθμούς και ξέφυγε αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Φωστήρας από την πλευρά του έμεινε στους 4 βαθμούς, όντας η πρώτη από τις τρεις ομάδες της επικίνδυνης ζώνης της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δυο τερμάτων των φιλοξενούμενων, ο Ράντι. Οι «πράσινοι» είχαν εξαρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Φωστήρα να έχει μια καλή στιγμή στο πρώτο μισώ του ματς. Ο Ηρακλής Ψαχνών, ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς στο 35' ο Αχείμαστος έκανε χέρι σε σέντρα του Μπακομήτρου, ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι κι ο Ράντι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0 – 1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φωστήρας έδειχνε να πατάει καλύτερα και να αναζητά την ισοφάριση. Εν τέλει, στο 71' ο Ζυγογιάννης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 1, το οποίο όμως δεν διατηρήθηκε για πολύ. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πάνε για την ανατροπή, όμως, άφησαν χώρους με αποτέλεσμα στο 79' ο Ράντι να φύγει στην κόντρα και να διαμορφώσει το 1 – 2 για τον Ηρακλή Ψαχνών.

Φωστήρας: Γκέκας, Γρομητσάρης, Αχείμαστος, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Ζυγογιάννης, Κακαράς, Μεντί (68' Μπελέρης), Τσεμπέτσι (46' Κανελλόπουλος), Ματσούκας (46' Σιώπης), Ράμα.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Β. Πατσατζόγλου, Ράντι, Γουόρντεν (89' Τσιμότζι), Κόσουτιτς (73' Σικαλιάςς), Φλίγκος (68' Γκεμίσης).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου