Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Ερμιονίδα 0 – 2


Ακόμα μία ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς έχασε από την Ερμιονίδα με 0 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 2' ο Σβόγιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χρήστος Πατσατσόγλου στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μανιάτη για το 0 – 1. Η ομάδα του Σεροπιάν επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το σάστισμα των γηπεδούχων και στο 15' ο Ιασωνίδης με μακρινό σουτ πέτυχε το 0 – 2. Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τον Ηρακλή Ψαχνών να ψάχνει τους διαδρόμους για να μειώσει το σκορ.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ερμιονίδα να μην ρισκάρει, έχοντας το υπέρ της σκορ, ενώ η ομάδα του Ηλία Φυντάνη δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει, πέρα από ένα καλό σουτ του Μπαλαράμπε. Στο 66' μια κεφαλιά του Ράντι πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λυμπερόπουλου, στην πιο καλή στιγμή των «πρασίνων».
Το 0 – 2 έμεινε ως το τέλος και η Ερμιονίδα μετά από δύο ήττες επέστρεψε δυναμικά στις επιτυχίες, ενώ η θέση του Ηρακλή παρέμεινε επισφαλής.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Παλαιολόγος (32' Σικαλιάς), Πατσατζόγλου Χ. (56' Καρντόσο), Πατσατζόγλου Β., Μπαλαράμπε (72' Τσεβάς), Νικολίτσης, Τσιμόντζι, Γουόρντεν, Ράντι.

Ερμιονίδα: Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Ταπέ, Δωματάς (54' Συμελίδης), Τούτοριτς, Σβόγιτς (80' Κιοσσές), Βλαχόπουλος, Όμο, Μηλιώτης, Παβίσεβιτς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου