Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Ε.Π.Ο: «Λουκέτο» επ' αόριστον


Την επ' αόριστον διακοπή των πρωταθλημάτων αποφάσισε ο Σταύρος Κοντονής ενώ ανακοίνωσε τα μέτρα στους φορείς του ποδοσφαίρου κι η επανέναρξη των αγώνων θα εξαρτηθεί απ’ το πότε θα εφαρμοστούν.
 Στην απόφαση που αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου κατέληξε ο Σταύρος Κοντονής. Αφότου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και πήρε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει σε όσα θεωρεί απαραίτητα για να μπει ο χώρος σε διαδικασία κάθαρσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την προγραμματισμένη συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς.

Παρουσία λοιπόν του Γ' αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο, Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της Ε.Π.Α.Ε, Σπύρου Καλογιάννη, ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε μέτρα που πρέπει να ληφθούν από εδώ και πέρα, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα και η μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει διακοπή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα «όχι για συγκεκριμένο διάστημα» αλλά έως ότου επιβεβαιωθεί η πρόθεση των ομάδων να τηρήσουν τις σχετικές δεσμεύσεις.

Βγαίνοντας πάντως απ' τη συνάντηση ο υφυπουργός απέφυγε να τοποθετηθεί συγκεκριμένα στο θέμα της αναστολής, αρκούμενος να πει τα εξής: «Εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι στη δυσάρεστη θέση να πάρει μέτρα για την πάταξη της βίας. Σε λίγο θα συναντήσω και το προεδρείο του Π.Σ.Α.Π και στις 18:00 τον πρωθυπουργό και κατόπιν θα κάνω ανακοινώσεις που θα είναι προϊόντα αυτών των συναντήσεων».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου