Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών: Σήμερα (13/02) η ανοιχτή συγκέντρωση


Για σήμερα (13/02) είναι προγραμματισμένη η ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή Ψαχνών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Στις 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων (Αβάντων 18), θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή Ψαχνών. Καλεσμένος είναι ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε, Γιώργος Στούπας, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Κώστας Γκαλούφας και ο Διευθυντής της Π.Α.Ε Γιώργος Σίδερης καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο όπως επίσης και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βοηθούν και βρίσκονται ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια πίσω από την ομάδα.
Επίσης προσκεκλημένοι είναι ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κος Ψαθάς καθώς και ο πρώην Δήμαρχος κος Μπουροδήμος όπως και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της περιοχής, και φυσικά όλοι οι φίλοι και οι φίλαθλοι της ομάδας της πόλης, οι πολίτες των Ψαχνών, οι εκπρόσωποι των υπολοίπων ομάδων της περιοχής καθώς και οι επιχειρηματίες των Ψαχνών.

Θα μας μιλήσει ο Πρόεδρος της ομάδας κος Στούπας καθώς και όποιος από την διοίκηση της ομάδας επιθυμεί, και στην συνέχεια ο λόγος ανήκει στους φιλάθλους, στους φίλους της ομάδας, στους πολίτες των Ψαχνών αλλά και σε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν.

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας θα δεχθούν ερωτήσεις, παράπονα,παρατηρήσεις ή προτάσεις, είναι στην διάθεση όλων, και ο σκοπός της συγκέντρωσης αυτής είναι η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι απαντήσεις, και ο επικοδομητικός διάλογος για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, την ομάδα που ανήκει στα Ψαχνά και στον καθένα μας ξεχωριστά.

Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή και είναι για όλους, (και για αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη) και ο καθένας μπορεί να εκφράσει δημόσια την θέση του,την άποψή του αλλά και τα παράπονά του».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου