Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Εθνική Ελλάδας: Μαρκαριάν ο «αντι» Ρανιέρι


Ο Γιώργος Καραγκούνης πρότεινε τον Σέρχιο Μαρκαριάν και η Ε.Π.Ο δεν θα μπορούσε να μην τον δεχθεί, με αποτέλεσμα ο 71χρονος τεχνικός να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής.
 Το σίριαλ με τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, επιτέλους έλαβε τέλος. Τον Ιταλό τεχνικό θα αντικαταστήσει ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Γιώργος Καραγκούνης εδώ και δύο μήνες εξέταζε τις επιλογές στην διάθεσή του και τελικά μετά από σειρά επαφών, κατέληξε στον Ουρουγουανό τεχνικό, ενώ μετά τις εκλογές στην Ε.Π.Ο προέκυψε και ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Μάλιστα στην συνάντηση που είχε την Τρίτη (10/02) με τον Γιώργο Γκιρτζίκη του πρότεινε ουσιαστικά τον πρώτο, ο οποίος αποτελούσε και την τελική του εισήγηση. Έτσι, τα μέλη του Δ.Σ δεν θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά από το να την κάνουν δεκτή (παρά τις ενστάσεις που υπήρξαν), με αποτέλεσμα η εποχή του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, να ξεκινά.

Σε αντίθεση μάλιστα με τον προκάτοχό του, τον Κλαούντιο Ρανιέρ, ο πρώην τεχνικός του Ιωνικού, του Παναθηναϊκού και τoυ Ηρακλη Θεσσαλονίκης, θα μένει μόνιμα στην Ελλάδα, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μάλιστα μαζί με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σέρχιο Μαρκαριάν, γνωστοποιήθηκε πως βοηθός του θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου