Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Kοντονής: «Ας αποκλειστούν οι ομάδες από την Ευρώπη»


Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έριξε στους παράγοντες ο Σταύρος Κοντονής.
 Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ANT1 εξήγησε ότι νομοθετικά, η διακοπή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα ήταν το μέγιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό που είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο», σχολίασε αρχικά ο Σταύρος Κοντονής και συνέχισε: «Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους».

«Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε: «Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου