Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 0


Στο «μηδέν» έμειναν ο Αχαρναϊκός με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Γήπεδο Αχαρνών με τον «ημίθεο» πλέον να είναι οριακά πάνω από την ζώνη του απευθείας υποβιβασμού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως η πρώτη καλή στιγμή άργησε να έρθει αφού χρειάστηκε να περάσουν 24' για να έρθει ο Εμέκα να πάρει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μελίσσα. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γέσιτς στο 43' ο οποίος επιχείρησε σέντρα σουτ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το «μηδέν» στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα είχαν και πάλι τον έλεγχο με τα λεπτά όμως να κυλούν χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 82' ο Αχαρναϊκός κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ραπτάκη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ιορδανίδης ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης, αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε και μάλιστα σταθερά με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται τελικά χωρίς τέρματα.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Εμέκα (70' Παπατόλιος), Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (55' Σκαθαρούδης), Χριστόπουλος, Αθανασίου (85' Ίλιεφ), Ιωαννίδης, Ιορδανίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Μελίσσας, Μπακομήτρος, Ενρίκο, Ράντι (89' Ίβκοβιτς), Σικαλιάς, Νικόλτσης, Τσιμόντζι, Τσεβάς, Ραπτάκης, Πολίτης (93' Κοτίτσας), Τσούπρος (74' Παλαιολόγος).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου