Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Ο.Ν Αρτάκης 1 – 1 (3 – 2 Πέναλτι)


«Κόκκινο» βάφτηκε το Κύπελλο Εύβοιας καθώς ο Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι του Α.Ο.Ν Αρτάκης με 3 – 2 και ενώ στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ έμεινε στο 1 – 1 στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον θεσμό και πάλι μετά από 10 χρόνια σε ένα παιχνίδι για γερά νευρά καθώς το 1 – 1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα παρέμεινε και στην παράταση με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Εύβοιας «Ηλίας Κουτσουφλάκης».
Στο πρώτο ημίχρονο ο «Ύρτακος» ξεκίνησε πιο συγκεντρωμένος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23' με τον συνήθη ύποπτο, Μάριο Καραχάλιο σημειώνει το 0 – 1 έπειτα από συνεργασία του Γίγα με τον Ρούσσο και σέντρα του τελευταίου. Στην συνέχεια ο «Ύρτακος» συνέχισε να πιέζει τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα έχασε σημαντική ευκαιρία να διευρύνει το σκορ όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αγριοδήμου έπειτα από σουτ του Φωτιάδη με τον Α.Ο.Ν.Α να πηγαίνει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και στο 56' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τσολάκου όμως ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι και στο 79' ο Παναγιώτης Σκριβάνος που είχε περάσει ως αλλαγή με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελινού για το 1 – 1 που ήταν και το σκορ του δεύτερου μέρους.
Στην συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και παρόλο την υπεροχή που άσκησε ο Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας και στα δύο ημίχρονο δεν κατάφερε να πετύχει το «χρυσό γκολ» με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 3 – 2 και κατέκτησαν το Κύπέλλο Εύβοιας «Ηλίας Κουτσουφλάκης».

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας: Αγριόδημος (119' Γκόγκος), Μεταξάς, Μπασινάς, Τσολάκος, Δάσκος (46' Σκριβάνος Δ. του Λ.), Μουσάϊ, Τζάβρας, Μαστροκώστας, Ευσταθίου, Σκριβάνος, Παπαδέδες.

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Ευαγγελινός, Μπελίτσος (64' Χρυσός), Ρούσος, Ντούκα, Φωτιάδης, Κάραλης, Γίγας (76' Ζήσης), Καραχάλιος, Μαστροκώστας (62' Λούκας), Μακαντάσης, Μπαλαμπάνης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου