Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας: «Ερυθρόλευκο» το Κύπελλο Εύβοιας


Κυπελλούχος Εύβοιας για δέκατη φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας στον θεσμό που φέτος ήταν αφιερωμένος στον αείμνηστο, Ηλία Κουτσουφλάκη.
Οι «ερυθρόλευκοι» αποκαθήλωσαν τον περσινό Κυπελλούχο και φετινό φιναλίστ, Α.Ο.Ν Αρτάκης και φόρεσαν οι ίδιοι το στέμμα σε ένα εκπληκτικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι.

Μέσα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε του «Ύρτακου» και κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο με τον άνθρωπο του τελικού να ακούει στο όνομα του Νίκου Γκόγκου που ήρθε από την Γερμανία λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό για να βοηθήσει την ομάδα του ψυχολογικά και όχι μόνο και το έκανε στην διαδικασία των πέναλτι καθώς αντικατέστησε τον νεαρό, Γιάννη Αγριοδήμο πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε 3 πέναλτι από τα 6 συνολικά που εκτελέστηκαν με το ένα να είναι εκτός εστίας. Πιο συγκεκριμένα απέκρουσε τις εκτελέσεις των Μακαντάση, Μπαλαμπάνη και Λούκα ενώ μετά την άστοχη εκτέλεση του Ευαγγελινού οι «ερυθρόλευκοι» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου