Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας – Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου 1 – 1


Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας και ο Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου έμειναν στο 1 – 1 στο Εθνικό Στάδιο Ιστιαίας.
Με την έναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 6' με τον Κούρτη να πιάνει την κεφαλιά και τον Παπανικόλα να απομακρύνει στην γραμμή. Η απάντηση της Ένωσης ήρθε στο 10' με τον Αργύρη Στεργίου να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γοργομάτη στο 16' της αναμέτρησης. Στο 43' ο Ντουρέκας μπλόκαρε το σουτ του Βασιλείου ενώ στο 45΄ο Καρατζάς σε διπλή ευκαιρία δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπιμπάι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το «μηδέν» στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48') οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με υπέροχο μονοκόματο σουτ του Κούρτι που κατέληξε στην συμβολή των δοκαριών για το 0 – 1 ενώ στο 55' ο Σταμέλος έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μπιμπάι σε τετ α τετ. Στο 60' ο Στεργίου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο τελευταίο 15λεπτο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους στα καρέ του Ντουρέκα και στο 88' απείλησαν με τον Βασίλη Ανέστη όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 92' ο Γοργομάτης έκανε την κάθετη πάσα για τον Χρήστο Ανέστη και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1 – 1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

3 σχόλια: