Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών: Μετά... βίας η 18άδα


Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ηρακλή Ψαχνών ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Α.Ε.Κ Αθηνών.
Το τελευταίο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου δίνει την Πέμπτη (19/03) απέναντι στην Ένωση ο Ηρακλής Ψαχνών και εννοείται ότι δεν θέλει να είναι και το τελευταίο φετινό.

Οι «πράσινοι» είδαν με ικανοποίηση τον Άλιμο να μένει στο 0 – 0 με την Επισκοπή και παράλληλα τις ελπίδες για πλασάρισμα στα πλέι άουτ να αυξάνονται. Γνωρίζούν βέβαια ότι η αποστολή τους απέναντι στην Ένωση είναι δύσκολη, όμως θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη παρότι τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά για ένα ακόμα ματς.

Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε εχτές (18/03) το πρωί και το μεσημέρι ο Ηλίας Φυντάνης βρέθηκε στο Μενίδι και παρακολούθησε τον Αχαρναϊκό απέναντι στον Α.Ο Χανίων, αφού τη Δευτέρα (22/03) ο Ηρακλής Ψαχνών δοκιμάζεται στο Μενίδι. Το δυσάρεστο για τον ίδιο είναι ότι ο Γουόρντεν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν έχει κάνει προπόνηση και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την ύστατη στιγμή. Παράλληλα, ερωτήματα υπάρχουν για τον Ραπτάκη, καθώς αν χρησιμοποιηθεί κινδυνεύει να συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Τραυματίες είναι οι Πουλάκος, Μπαλαράμπε και ανέτοιμοι οι Ίβκοβιτς, Κόσουτιτς, Κοτίτσας και ο τελευταίος είναι πιθανό να αντικατασταθεί από τον Μαναρίτσα ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Σικαλιάς.

Η αποστολή: Μανιάτης, Μελίσσας, Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Β., Ραπτάκης, Νικολίτσης, Κοτίτσας, Πολίτης, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τσούπρος, Ενρίκο, Τσιμότζι, Ράντι, Τσεβάς, Κόσουτιτς, Γουόρντεν.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου