Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Α.Ο Λουκισίων – Α.Ο Αυλίδας 2 – 2


Έχοντας μοιραίο πρωταγωνιστή τον Φώτη Καρβέλη ο Α.Ο Αυλίδας άφησε βαθμούς απέναντι στον Α.Ο Λουκισίων καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 στο Γήπεδο Λουκισίων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας κατά μήκος του γηπέδου και πίεσαν από νωρίς την άμυνα των Λουκίσιων με αποτέλεσμα στο 15' ο Στέργκου να σημειώσει το 0 – 1. Στην συνέχεια οι «οράνιε» ανέβασαν την απόδοση τους και η απάντηση ήταν άμεση καθώς στο 24' ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα του για το 1 – 1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την ομάδα της Αυλίδας χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.
Στην επανάληψη η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη μπήκε δυνατά όπως και στο πρώτο ημίχρονο και στο 55' πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Κάκιο με κεφαλιά να σημειώνει το 1 – 2 έπειτα από σέντρα του Στέργκου. Στο 78' όμως ο Μπουλούκος έκανε την σέντρα και ο Καρβέλης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 2. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βγήκαν και πάλι στην επίθεση όμως στο 82' ο Σπυρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες πράγμα που δυσκόλεψε τις προσπάθειες για ένα ακόμα τέρμα με το 2 – 2 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου