Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Α.Ο Χανιών – Ηρακλής Ψαχνών 3 – 0


Δύο θέσεις μακρυά από τον απευθείας υποβιβασμό βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής Ψαχνών μετά την ήττα από τον Α.Ο Χανίων με 3 – 0 στο Γήπεδο Περιβολίων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο άργησαν να ανοίξουν το σκορ καθώς μετά από αρκετές ευκαιρίες έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα στο 42' με τον Οικονόμου να σημειώνει το 1 – 0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» πίεσαν τους Κρητικούς αλλά στο 74' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο αστόχησε να διευρύνει το σκορ ο Κοντέων. Στο 87' υπήρξε και δεύτερο πέναλτι για την ομάδα των Χανίων το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καραγιάννης για το 2 – 0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91') από τον Εσονό που έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Α.Ο Χανίων: Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Ανδρέου, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης (60' Νγκουέμ), Γκούμας, Εσονό, Μάνικος (46' Γκονζάλεζ), Νύκταρης (82' Γανωτής), Καραγιάννης.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παληγεώργος (75' Κόσουτιτς), Τσούπρος, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Μπακομήτρος, Τσεβάς (62' Ενρίκο), Τσιμότζι, Ράντι, Γουόρντεν (87' Παλαιολόγος).


Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου