Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Α.Ο Μακρυκάπας – Α.Ο Σκύρου 4 – 0


Την τρίτη του διαδοχική νίκη σημείωσε ο Α.Ο Μακρυκάπας καθώς επικράτησε του ελλειπή, Α.Ο Σκύρου με 4 – 0 στο Γήπεδο Μακρυκάπας.
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα οι «κυανέρυθροι» πίεσαν τους Σκυριανούς και μόλις στο 13' απείλησαν με δυνατό σουτ του Λαλανίτη που απομάκρυνε ο Γιαλός σε κόρνερ. Στο 21' όμως ο Σηφάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων σημειώνοντας το 1 – 0. Στο 25' ο Λαλανίτης και πάλι με σουτ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα όμως στο 35' δεν τρίτωσε το κακό για τον επιθετικό των «κυανέρυθρων» που σημείωσε το 2 – 0. Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' ο Κηρύκος με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 3 – 0 που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, διατήρησαν την κατοχή όμως δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί με εξαίρεση την φάση του 83' όπου ο Σίδερης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο: