Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου – Α.Σ Δόξα Προκοπίου 4 – 1


Γκολ και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν ο Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου και ο Α.Σ Δόξα Προκοπίου με τους «μπλέ» να επικρατούν δύσκολα παρά το τελικό σκορ με 4 – 1 στο Γήπεδο Αλιβερίου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν το παιχνίδι τους και είχαν τις ευκαιρίες τους με τους γηπεδούχους να στέκονται πιο τυχεροί και να ανοίγουν το σκορ στο 44' με τον Βασίλη Τσαλιαγκό να σημειώνει το 1 – 0 και «σκοτώνει» την Δόξα στο τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι «μαυραετοί» μπήκαν με διάθεση να πιέσουν κάτι που έκαναν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 50' ο Δασκαλόπουλος σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα (56') ο Δασκαλόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα του και το 1 – 1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 69' ο Γιώργος Τσαλιαγκός έκανε το σουτ με τον Παμφίλη να αποκρούει και στο «ριμπάουντ» ο Βασίλης Τσαλιαγκός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 2 – 1. Στο 84' ο Σταμέλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διευρύνοντας το σκορ σε 3 – 1 και στο 88' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1 για την ομάδα του Αλιβερίου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου