Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Φωστήρας 4 – 2


«Βήμα» για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών που επικράτησε του Φωστήρα με 4 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Με την έναρξη του αγώνα και το 3' οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μπακομήτρο να σεντράρει από αριστερά και ο Γουόρντεν με κεφαλιά σημείωσε το 1 – 0. Στο 23' ο Ράντι με έξοχη ατομική προσπάθεια και ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα για το 2 – 0 ενώ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι «πράσινοι» σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Βασίλη Πατσατζόγλου από κοντά να διαμορφώνει το 3 – 0.
Στην επανάληψη αμέσως μετά την σέντρα (46') ο Ράντι με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 4 – 0 εδραιώνοντας την νίκη των γηπεδούχων. Στην συνέχεια οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη έριξαν τον ρυθμό με τον Γκατσέτα να το εκμεταλλεύεται και να μειώνει στο 66' σε 4 – 1 ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Μπακομήτρος, Νικολίτσης, Σικαλίας (48' Ερνίκο), Γουόρντεν, Ράντι, Τσεβάς (94' Κόπιτσας), Πατσατζόγλου Β., Παληγεώργος, Τσιμόντζι, Τσούπρος.

Φωστήρας: Γκέκας, Αχείμαστος, Βλάχος, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπελέρης, Σμυρλής (72' Μπίλμπασι), Υμεράι, Βλασόπουλος (53' Μουκίδης), Γκάτσεσα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου