Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Φυντάνης: Βέβαιος για την παραμονή


Βέβαιος για την παραμονή του Ηρακλή Ψαχνών στη Football League δήλωσε ο Ηλίας Φυντάνης στην συνέντευξη τύπου ενώ αναφέρθηκε και σε σημαντικά ζητήματα της ομάδας όπως το μέλλον του Χρήστου Πατσατζόγλου.
Τη βεβαιότητά του ότι ο Ηρακλής Ψαχνών θα μείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Ηλίας Φυντάνης μετά τη νίκη απέναντι στον Φωστήρα ενώ παράλληλα, τόνισε ότι ο Χρήστος Πατσατζόγλου είναι εκτός ομάδας και η διοίκηση θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Αρχικά ο Ηλίας Φυντάνης ανέφερε: «Μία μεγάλη και σημαντική νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Τη χρειαζόμασταν και τη δικαιούμασταν. Στα προηγούμενα ματς άδικα είχαμε ηττηθεί, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, όπου σημειώσαμε αυτογκόλ, όπως έγινε και με την Ερμιονίδα. Με τον Απόλλωνα τραυματίστηκαν δύο παίκτες στο δεύτερο γκολ και πήγαν στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή αυτό θα έβγαινε. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ. Οι λίγοι που είμαστε το πιστέψαμε. Είπαμε να «χτυπήσουμε το ματς, να μπούμε δυνατά και να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ. Ήμασταν πολύ επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που είχαμε πει όλη την εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό που κρατήσαμε κάποια στεγανά. Η ομάδα κατέβηκε με 14 παίκτες. Και οι Κοτίτσας, Κόσουτιτς που μπήκαν ήταν τραυματίες και δεν μπορούσαν να παίξουν πάνω από πέντε λεπτά. Στη θέση του Ενρίκο είχαμε λύσεις και όταν αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού μπήκε, γιατί υπήρχε μεγάλο πρέσινγκ ως το 70'. Δεν μπορούσαμε να ξεκουράσουμε παίκτες».

Για τα γκολ που δέχτηκε ο Ηρακλής Ψαχνών: «Είναι αστεία γκολ. Ολιγωρήσαμε. Έγινε ένα τσαφ έξω από την περιοχή και ήρθε το πρώτο. Το δεύτερο προήλθε από λάθος έξοδο του Μανιάτη και κακή συνεννόηση με τον στόπερ. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα τέρματα. Ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Το θέλαμε πολύ το ματς. Από την πρώτη μέρα που ήρθα είπα ότι ο Ηρακλής θα μπει σίγουρα στα μπαράζ. Έχουμε πολλούς τραυματίες και θα δούμε τότε πώς θα είναι το ρόστερ. Θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε ευτυχισμένοι, γιατί η ομάδα θα έχει μείνει στη Football League».

Για το αν βελτιώνεται επιθετικά ο Ηρακλής Ψαχνών: «Είναι σίγουρο αυτό. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στις τελικές προσπάθειες. Αυτό βγήκε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε παραπάνω γκολ και στη Ριζούπολη, αλλά χάσαμε τρία τετ α τετ. Το θέμα είναι να δουλεύουμε και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία της ομάδας: «Σε ένα ποσοστό ναι. Κάποιοι ήθελαν ξεκούραση. Ο Ράντι, ο Τσεβάς έπαιξε πρώτο ματς βασικός και ήθελε αλλαγή. Δεν υπήρχαν παίκτες στον πάγκο να βοηθήσουν».

Για τις επιστροφές: «Γυρνούν οι Ραπτάκης, Παλαιολόγος. Πιστεύω να γίνει καλύτερα ο Κόσουτιτς και να βοηθήσει και επιθετικά. Θα επιστρέψει ο Κοτίτσας, αλλά δύσκολα ο Ίβκοβιτς που υπέστη υποτροπή».

Για το αν αποτελεί παρελθόν ο Χρήστος Πατσατζόγλου: «Δεν θέλω να αναφερθώ. Όπως βλέπετε δεν είναι στην ομάδα. Εγώ έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, αλλά η διοίκηση αποφασίζει».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το δίδυμο των Βασίλη Πατσατζόγλου, Τσούπρου στην άμυνα: «Σε κάποιο ποσοστό ναι. Η ομάδα κέρδισε έναν κεντρικό αμυντικό, τον Τσούπρο που όσο έχει αγωνιστεί, τα έχει πάει περίφημα».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου