Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Α.Σ.Κ Ερέτριας: Πανηγύρισε τον τίτλο


Το πρωτάθλημα και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε πανηγύρισε ο Α.Σ.Κ Ερέτριας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ.Κ Ερέτριας ανέφερε: «Η αγωνιστική περίοδος 2014 – 2015 τέλειωσε επιτυχώς για την ομάδα μπάσκετ Eretria B.C. Πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο (πρώτη φορά στην ιστορία μας) στη δύσκολη και απαιτητική Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε που δυστυχώς οι εκπρόσωποι από την Εύβοια είναι μόνο 3 – 4 σε σύνολο 12 ομάδων από όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική με τεράστια εμπόδια, όπως το θέμα του γηπέδου και της μεταφοράς των παικτών. Είμαστε η μοναδική ομάδα σε όλη την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, που δεν έχει δικό της γήπεδο, στο «Δήμο» της και αναγκαστικά φιλοξενούμαστε από το Δήμο Χαλκιδέων. Όμως όπως μας έγραψε πολύ εύστοχα μια φίλη, από την επιμονή, το πείσμα και τη δουλειά «κάποιων τρελών» το ανέφικτο έγινε εφικτό και η Eretria B.C τελείωσε το πρωτάθλημα σχεδόν αήττητη (μια ήττα) και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Οι «τρελοί» αυτοί λοιπόν, της Ερέτριας, είναι ο προπονητής της ο Δημήτρης Αναστασίου, που απέδειξε με την πρώτη του χρονιά ότι η καριέρα του σαν προπονητής θα είναι εξίσου μεγάλη όπως ήταν και όταν φόρτωνε τα αντίπαλα καλάθια με πόντους. Οι παίκτες μας, γηγενείς στο 80% του ρόστερ απέδειξαν ότι εκτός των αθλητικών προσόντων και της τεχνικής, η ψυχή, η επιμονή και η φανέλα είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία. Τα άτομα της διοίκησης απαρτιζόμενα από νέους ανθρώπους έτρεξαν όλα τα θέματα της ομάδας και κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό μια πολύ καλή οργάνωση όπου επέφερε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιουργήθηκαν πρώτη φορά και αθλητικές ακαδημίες μπάσκετ και η ομάδα των παίδων κατέκτησε την τρίτη θέση του ομίλου της. Βέβαια και εκεί, υπήρχε το πρόβλημα των καιρικών συνθηκών, οι προπονήσεις σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά σύντομα θα ξεκινήσουν και πάλι. Τέλος οι πιστοί μας φίλοι, που μας ακολουθούσαν σχεδόν παντού.

Επειδή όμως υπάρχουν άνθρωποι που μας βοήθησαν και εμπράκτως αξίζει να τους ευχαριστήσουμε δημοσίως και να αισθάνονται και αυτοί κομμάτι της ομάδας. Τον αντιπρόεδρο αθλητισμού του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, την δημοτική αρχή του Δήμου Ερέτριας (τη τωρινή και απερχόμενη), το προεδρείο του Ν.Π.Δ.Δ «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» Δήμου Ερέτριας (το τωρινό και απερχόμενο), τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.
Τους μεγάλους μας χορηγούς Ναυτική Εταιρία Γκαβανόζη, Εμπόριο Σιδήρου Ψαριανός, Εταιρία Νανούρης, Δωδώνη & Chilbox Ερέτριας, Ψησταριά Λουκάς, Κατάστημα Γερμανός Ερέτριας, Κατάστημα Level Cafe Bar & Red Hot Chilli Crepes, Πρακτορείο Ο.Π.Α.Π Κουντουρής, Κατάστημα Fat Indian Sports Cafe, Κατάστημα Wind Ερέτριας – Αλιβερίου, Ξυλεία Θεοδώρου, Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Μπέκος. Υγρά Καύσιμα Cyclon Σιαράπη.
Τους επαγγελματίες του Δήμου Ερέτριας, τον πρόεδρο του Γ.Σ Αυλίδας, κ. Ιωαννίδη Αντρέα, τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Ερέτριας, τη διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Απολλωνίδες Ερέτριας, τον παίκτη της αντρικής ομάδας, Τάσο Κόντο που ήταν και δεύτερος προπονητής στις ακαδημίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά από την Ερέτρια που παίζουν στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια αφιλοκερδώς και στην ουσία δημιουργήσαμε μαζί από το μηδέν αυτή την επιτυχία.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε (διοργανώτρια αρχή), Σ.Δ.Κ.Α.Σ.Ε (σύνδεσμος διαιτητών), Σ.Κ.Κ.Α.Σ.Ε (σύνδεσμος κριτών), όλα τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή της πορείας του σωματείου μας και όλα τα σωματεία για την άψογη φιλοξενία τους».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου