Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών: Θα κριθεί στο «τέλος»


Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Ηλίας Φυντάνης για την απομάκρυνση του από τον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών όμως η διοίκηση είναι αυτή που θα κριθεί για την επιλογή της.
Ο Ηλίας Φυντάνης στην σύντομη θητεία του μάζεψε μόλις τέσσερις βαθμούς, τρεις με τον Φωστήρα (εντός) κι έναν με τον Αχαρναϊκό (εκτός). Με τον Φωστήρα ήταν αναμενόμενο, στο Μενίδι όμως ήταν έκπληξη καθώς αν έχανε (που θα συνέβαινε αν ο Μελίσσας δεν έπιανε το πέναλτι του Ιορδανίδη) οι «πράσινοι» τώρα θα μάζευαν τα μπογαλάκια τους για την Football League 2, καθώς στην ισοβαθμία, θα έμενε στην κατηγορία ο Άλιμος (καθώς επικράτησε την Κυριακή (29/03) του Φωστήρα).

Ο Ηλίας Φυντάνης με τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών υπεραμύνθηκε του έργου του. Θεωρεί ότι έκανε καλά τη δουλειά του, ότι η ομάδα βελτιώθηκε κι ότι με τα προβλήματα που κουβαλάει λόγω τραυματισμών, κανένας άλλος προπονητής δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Η διοίκηση όμως είχε άλλη άποψη και κακά τα ψέματα, για να φτάσεις στο σημείο να απομακρύνεις έναν προπονητή, προϋποθέτει να έχεις κάνει και την απαιτούμενη προεργασία για τη διαδοχή με τον Τίμο Καβακά να θεωρείτε ο ιδανικός για να οδηγήσει την ομάδα στα κρίσιμα πλέι άουτ που ακολουθούν.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. Ολοι κρινονται στο τελος απο το αποτελεσμα των κινησεων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε κάποια πράγματα να γίνουν από την αρχή της σεζόν και να μην είμαστε με το ένα πόδι στον υποβιβασμό, άφησαν την ομάδα εκτεθημένοι η κύριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή