Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Enduro Mediterraneo: Με λίγα λόγια...


Την Κυριακή (15/03) διεξήχθη στην Χαλκίδα ο αγώνας Enduro Mediterraneo και ο Γιάννης Φραγκογιαννάκης σας παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζετε  για την διοργάνωση.
H ποδηλασία Enduro Mountainbike είναι σχεδιασμένη να αποτελεί την απόλυτη δοκιμασία για έναν ποδηλάτη mountainbike, με την προσήλωση ώστε κάθε διοργάνωση να δημιουργεί μια θαυμάσια ατμόσφαιρα, κοινωνία, διαγωνισμό και περιπέτεια για τον διαγωνιζόμενο, συμπεριλαμβάνοντας τις καλύτερες συνθήκες μονοπατιών το οποία είναι διαθέσιμα στην περιοχή του αγώνα.


Η πλατφόρμα του αγώνα περιγράφει το «format» το οποίο επιτρέπει στους αναβάτες να συναγωνιστούv μεταξύ τους σε PS (Ειδικές Διαδρομές) οι οποίες είναι σχεδιασμένες να δοκιμάσουν τo τεχνικό επίπεδο του αναβάτη και την φυσική του ικανότητα.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι αθλητές και ποδηλάτες έχουν την υποχρέωση να φέρουν τα απαραίτητα προστατευτικά που είναι: Κράνος, γάντια και επιγονατίδες. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φοράνε κράνος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων συνδετικών διαδρομών.


Για τις ειδικές διαδρομές προτείνεται η χρήση κράνους full face. Η μη χρήση προστατευτικών μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό από τη διοργάνωση, καθώς επίσης και στην αφαίρεση του δικαιώματος για συμμετοχή στον αγώνα Enduro Mediterraneo.

Οι κατηγορίες του Enduro Mediterraneo:

Juniors: 13 έως 18 με βάση την ηλικία αναβάτη στις 31 Δεκεμβρίου του έτους ανταγωνισμού (απαραίτητη η παρουσία και υπογραφή κηδεμόνα σε ειδική υπεύθυνη δήλωση).
Άνδρες: Όλοι οι χρόνοι των Ανδρών θα τοποθετηθούν στη ίδια λίστα.
Γυναίκες: Όλοι οι χρόνοι των Γυναικών θα τοποθετηθούν στη ίδια λίστα.
Hardtails: Όλοι οι αθλητές με Hardtail (ποδήλατο χωρίς πίσω ανάρτηση) θα τοποθετηθούν στη ίδια λίστα.
Veteran: Όλοι οι χρόνοι των Veteran θα τοποθετηθούν στη ίδια λίστα.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου