Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ν.Ο Χαλκίδας: Φινάλε με Super Cup


Με την καθιέρωση μιας νέας κολυμβητικής διοργάνωσης με την επωνυμία «Super Cup» ολοκληρώθηκαν οι «Χειμερινοί Κύκλοι Αγώνων».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Ο Χαλκίδας ανέφερε: «Φινάλε του «Χειμερινού Κύκλου Αγώνων» με την καθιέρωση μιας νέας κολυμβητικής διοργάνωσης για την αφρόκρεμα, τους εκλεκτούς της Ελληνικής κολύμβησης με την επωνυμία «Super Cup», όπου συμμετέχουν συνολικά 24 μόνο σωματεία, τα 12 πρώτα βαθμολογικά Αθηναϊκά Σωματεία, τα 4 πρώτα της Θεσσαλονίκης και το 1ο Σωματείο από κάθε Περιφέρεια (8 επαρχιακά).

Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση, αφού αποτελεί την μοναδική επαρχιακή ομάδα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας που εξασφάλισε την συμμετοχή του στο «1ο Super Cup».

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου, 2015.

Με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον Άκη Μπόνια να αποδεικνύει το μέγεθος του ταλέντου του ως αθλητής πραγματοποιώντας απίστευτες κούρσες, συμμετείχε σε τρεις (3) μεγάλους τελικούς με νέα ατομικά ρεκόρ, κατακτώντας την 3η θέση στο αγώνισμα 50 μ πετ. Ανδρών με τον απίστευτο για την εποχή χρόνο 00:25.80, την 5η θέση στα 100 μ ελ. Ανδρών, με χρόνο 00:53.14 νέο ρεκόρ και 7η θέση στα 50 μ ελ. Ανδρών με χρόνο 00:24.64.
Ένας ακόμη αθλητής του Ν.Ο.Χ, ο Ιωάννης Κάτσιαβος, συμμετείχε στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος 100 μ πρ. Ανδρών, κατακτώντας την 7η θέση με χρόνο 1:09.94.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους για την επίτευξη των στόχων για την φετινή χρονιά».

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου