Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

13η Ανάβαση Κύμης: Δελτίο Τύπου


Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την 2η Ανάβαση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2015 που πρόκειται να γίνει το Σάββατο (02/05) και την Κυριακή (03/05) από την Start Line και υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Η νέα ασφαλτόστρωση που γίνεται από τον Δήμο και θα ξεκινήσει από την αφετηρία μέχρι το Κ3, αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στις 52 στροφές της ανάβασης.

Η ανοιξιάτικη Κύμη είναι ένας επιπλέον καλός λόγος, εκτός από τον αγώνα, για να επισκεφθεί κάποιος την περιοχή. Η φιλοξενία των οδηγών σε δίκλινα δωμάτια το Σάββατο (02/05), καθώς και τα έπαθλα των νικητών είναι προσφορά του πάντα φιλόξενου Δήμου.

Οι συμμετοχές ανοίγουν στις 14 Απριλίου και λήγουν την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 20:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν τις δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο startline@techlink.gr ή στο φαξ του Σωματείου 210 9812341.

Χορηγοί του αγώνα είναι και για μία ακόμα χρονιά οι εταιρείες Seajets, η εμπορία αυτοκινήτων Katsinis Evia, η Γ. Παραδείση και ΣΙΑ Ο.Ε. – DMack, τα αμορτισέρ BilStein, η Zefkas Motorsport και Terras Sport.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου