Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Καβακάς: Αυτά που χάσαμε, δεν χάνονται


Ο Τίμος Καβακάς θεωρεί ότι η ομάδα του αδικείται από την ήττα στο Μενίδι καθώς άξιζε καλύτερης τύχης.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της συνάντησης, ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας χαρακτήρισε «μαγική εικόνα» το 1 – 0 των Μενιδιατών και πρόσθεσε: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε δοκάρι και τρεις κλασικές ευκαιρίες. Δεν χάνονται αυτά που χάσαμε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Ήρθε μία «στημένη» φάση, εμείς αδρανήσαμε και δεχθήκαμε το γκολ από έναν αντίπαλο, ο οποίος γενικά δεν μας δημιούργησε πρόβλημα στο πλάνο μας».

Αναφερόμενος στη συνέχεια των πλέι άουτ, ο Καβακάς τόνισε: «Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Οι είκοσι ημέρες που δεν υπήρχε δράση, μας βοήθησαν και θα ανακάμψουμε. Θα παλέψουμε πρώτα για τους εαυτούς μας. Πιστεύω στους παίκτες μας και εύχομαι να έχουμε αίσιο τέλος. Έχουμε πιθανότητες, ειδικά αν η ομάδα δείξει εικόνα όπως η σημερινή».

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο Καβακάς είχε πλέξει το εγκώμιο του προπονητή του Αχαρναϊκού, Γιώργου Βαζάκα, λέγοντας: «Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα, που έχει αγωνιστικό πλάνο στο παιχνίδι της και την προπονεί από την αρχή της χρονιάς ένας εξαιρετικός προπονητής και δάσκαλος. Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, εκείνος γνωρίζει για ποιους λόγους».

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον Τίμο Καβάκα, πού οφείλεται η μεταμόρφωση της ομάδας του σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η απάντηση ήρθε από τον Γιώργο Βαζάκα: «Μα στον προπονητή, τον Καβακά» είπε ο Γρεβενιώτης τεχνικός προλαβαίνοντας τον συνάδελφό του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου