Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Α.Ο Χαλκίς – Α.Ο Θήβας 1 – 1


Με το κόσμο στο πλευρό του ο Α.Ο Χαλκίς δεν κατάφερε να κερδίσει τον Α.Ο Θήβας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Πρωταθλητών Ενώσεων παραχωρώντας ισοπαλία με 1 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ένα νωθρό Α.Ο.Χ που «ξύπνησε» μετά το ημίωρο και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με γκολ του Βαλκάνου στο 44' για το 1 – 0 πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ.
Στην επανάληψη και το 53' αποβλήθηκε ο Γκαράνης αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό μειονέκτημα αλλά ούτε που φάνηκε η απουσία τους καθώς οι Θηβαίοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 64' κατάφεραν να ισοφαρίσουν μετά από προσπάθεια του Χαλκιδέου επιθετικού, Βεζιρτζόγλου και προβολή του Κουτσοδήμου ο οποίος είχε μπει κι αυτός σαν αλλαγή στο ημίχρονο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και στα επόμενα λεπτά πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα. Αρχικά ο Τσομπάνης στο 67' βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από θαυμάσια σέντρα του Βαλκάνου, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ ενώ στο 80' ο τερματοφύλακας της Θήβας, Φαλαγγίτης έσωσε την ομάδα του με εκπληκτική απόκρουση απέναντι στον Τσομπάνη που έγινε ο μοιραίος για τους «νερατζούρι». Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Βεζιρτζόγλου στο 85', ενώ στο 90' ένα καλό σλάλομ του Τσιβίκα που έφθασε από τη μεσαία γραμμή μέχρι τη μικρή περιοχή δεν είχε και τελική καλή κατάληξη.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου