Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ε.Π.Σ.Ε: Περιοριστικός όρος στον Παπακωνσταντίνου


Ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατηγορείται και για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
 Αφού απολογήθηκε για περίπου δύο ώρες στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν μέλος της Ε.Π.Ο (που υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου, Γιώργου Σαρρή) μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και του ανακοινώθηκε η ποινή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο δικηγόρος του κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για ηθική δικαίωση αναφορικά με το γεγονός ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Ο, μιας και δεν του επιβλήθηκε σχετικός περιοριστικός όρος.

Από ό,τι είπε ο δικηγόρος του, κατηγορείται εκτός των άλλων και για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που κάνει ακόμα πιο «βαρύ» το κατηγορητήριο.

Στο πλευρό του ήταν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, και θέλησε να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά δεν τον δέχθηκε ο ανακριτής, καθώς δεν έκρινε αναγκαία τη μαρτυρία του. «Θα έρθεις κατευθείαν στο δικαστήριο», του είπε.

Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα περάσει από την Ευελπίδων και ο Γιώργος Σαρρής, πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Ο.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου