Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ε.Λ Καλλονής – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 0



Στο 0 – 0 έμειναν ο Ηρακλής Ψαχνών με την Α.Ε.Λ Καλλονής σε ένα παιχνίδι που βάσει ευκαιριών η ομάδα της Εύβοιας θα μπορούσε να αποσπάσει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το 0 – 0 στο AEL FC Arena αλλά με απουσίες βασικών παικτών σε όλες τις γραμμές.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον αγώνα αλλά απέναντι στην πολύ καλά στημένη ομάδα του τεχνικού του Ηρακλή Ψαχνών δεν τα κατάφεραν. Η ομάδα της Εύβοιας είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 30', όμως η κεφαλιά του Ροντρίγκο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σουλογάνη. Στο 58' ο Ηρακλής Ψαχνών είχε την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα και πάλι με τον Ροντρίγκο, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Σουλογάνη.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε.Λ Καλλονής: Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Γάλας (57' Ντος Σάντος), Τζιωρτζιόπουλος, Σκάγκλια, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Μανούσος (75' Τριανταφύλλου), Μανουσάκης.

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Γιώτας, Ζουλιώτης, Φιλιππάκος (51' Τελκίνσκι), Ροντρίγκο, Ντελέκος (75' Σεφερίδης), Τσοκάνης (60' Γανωτής), Λιώσης, Δελήμπασης.


Για επικοινωνία: eviasport@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου