Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ευβοιώτης του Α.Ο Ρομανού



Γράφει ο Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, καθώς κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Α.Ο Ρούβα ο Γιάννης Ραβανός αποχώρησε και μετεγγράφει στον Α.Ο Ρομανού θέτοντας νέους στόχους.


Δείτε τι δήλωσε στο Evia Sport:

Την περασμένη σεζόν είχες μία άκρως επιτυχημένη πορεία με τον Α.Ο Ρούβα, τι σε οδήγησε να αλλάξεις ομάδα;

Η επιλογή μου να αποχωρήσω από την ομάδα του Ρούβα έγινε μετά από πολύ σκέψη. Μιλούσαμε με την διοίκηση της ομάδας για πολύ καιρό και επειδή τελικά υπήρχαν κάποιες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι κατέφυγα στην απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα.

Κατακτήσατε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 10ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Πως ήταν αυτή η εμπειρία;

Ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί σε αυτά τα λίγα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο. Ήταν η δεύτερη μου άνοδος σαν ποδοσφαιριστής αλλά το πρώτο μου Κύπελλο. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ήταν φυσικό να κατακτήσουμε και τα δύο και να ανεβούμε στη Γ' Εθνική.

Το καλοκαίρι έδειξαν ενδιαφέρον αρκετές ομάδες ομάδες για την απόκτηση σου;

Είχα επαφή με κάποιες ομάδες όταν τελείωσε η περσινή σεζόν, αλλά ακόμα δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής μου στην ομάδα του Ρούβα. Όταν πια τελείωσε αυτό το ζήτημα ήταν ήδη 10 Αυγούστου και ήταν δύσκολο στο να βρω ομάδα, η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά τότε ήρθε το τηλέφωνο από την ομάδα του Ρωμανού.

Για ποιόν λόγο επέλεξες τον Α.Ο Ρομανού;

Είχα ακούσει ήδη από την περσινή χρονιά πολύ καλά λόγια για την ομάδα η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Εγώ ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης, μίλησα μαζί τους, έμαθα τους στόχους της ομάδας η οποίοι είναι και φέτος η άνοδο στη Δ' Εθνική, συμφωνήσαμε και στο οικονομικό κομμάτι και έτσι προσφέρθηκα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Επιπλέον, η διοίκηση της ομάδας αποτελείται από καλούς ανθρώπους και το πιο σημαντικό είναι φερέγγυα όσο αναφορά τον οικονομικό τομέα, πράγμα που στις μέρες μας είναι σπάνιο να το βρεις.

Την πορεία της ομάδας σου πως την κρίνεις;

Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε άσχημα με τον αποκλεισμό μας από το κύπελλο στο πρώτο κιόλας παιχνίδι, ήρθαν και στη συνέχεια οι 3 ήττες στα 3 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με την ομάδα να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και η ψυχολογία μας ήταν πολύ χαμηλή. Στη συνέχεια καταφέραμε και ισορροπήσαμε το πράγμα, μας βοήθησε βέβαια σε αυτό και η έλευση του νέου προπονητή και βρεθήκαμε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι μέτρια θα έλεγα πράγμα που δεν περίμενε κανένας.

Τι περιμένετε στην συνέχεια του Πρωταθλήματος;

Ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια. Αυτό θα έρθει μέσα από την σκληρή δουλεία στις προπονήσεις και με την καλή θέληση και υπομονή όλων η ομάδα θα παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, θα πάρει τα αποτελέσματα και θα είναι στο τέλος της χρονιάς εκεί που της αξίζει. Ευελπιστούμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο της ομάδας στη Δ' Εθνική, ώστε να ευχαριστήσουμε και την διοίκηση που μας εμπιστεύτηκε αλλά πάνω από όλα τους φίλους της ομάδας που μας αγαπούν και μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι είτε αυτό είναι εντός έδρας είτε εκτός.

Ευχαριστώ Γιάννη για την συνέντευξη, σου εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Μάθετε ποιος είναι ο Γιάννης Ραβανός:

Πληροφορίες
Ονοματεπώνυμο Γιάννης Ραβανός
Ημ. Γεννήσεως 25/06/90
Καταγωγή Μαντούδι, Ελλάδα
Ύψος 1.76 μ.
Θέση Μπακ / Χαφ
Καριέρα
Χρονιά Ομάδα Εμφανίσεις Γκολ
2001 - 2006 Άρης Πετρούπολης 120 40
2006 - 2008 Κεραυνός Πετρούπολης 62 17
2008 - 2009 Α.Ο Βριλισίων 35 5
2009 - 2010 Α.Ο Μοχός 19 0
2010 - 2011 Α.Ο Ρούβας 10 0
2011 - 2012 Α.Ο Ρωμανού 12 0

Για επικοινωνία: gfragkogiannakis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου