Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο Λουκισίων – Α.Ο Κόρινθος 2 – 1



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο Λουκισίων καθώς επικράτησε με 2 – 1 του πρωτοπόρου του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής.
Η ομάδα της Εύβοιας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη αγωνίζοντας με 10 παίκτες από το 59' αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα.
Ο Α.Ο Λουκισίων μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλος στο 8' ο Ανέστης σημάδεψε το δοκάρι αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 36' με τον Σεϊτάι. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι δυνατά και στο 56' ισοφάρισαν με τον Καραμπατσιά αλλά 2' αργότερα το παιχνίδι διεκόπη καθώς υπήρχαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 59' ο σκόρερ των γηπεδούχων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, ωστόσο ο Α.Ο Λουκισίων δεν το έβαλε και κυνήγησε την νίκη. Στο 74' ο Ανέστης σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι και στο 85' ο Δήμου διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1 για την ομάδα της Εύβοιας που πλησίασε στους 3 βαθμούς των πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Λουκισίων: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπάρκωσης, Καραμπάς, Ματζώρος, Ευσταθίου Ν., Σκριβάνος (46' Καραμπατσιάς), Δήμου (88' Μιμιγιάννης), Φαρούκ, Τσομπάνης (72' Ζαχαριάς), Ανέστης.

Α.Ο Κόρινθος: Δημαράκης, Ντερτιλής (89' Τζουμάκας), Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης (46' Λαμπρογεώργος), Σιώκος.

Για επικοινωνία: eviasport@gmail.com

1 σχόλιο: