Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ένωση Άσπρα Σπίτια – Α.Ο Κύμης 4 – 0




Την συντριβή γνώρισε ο Α.Ο Κύμης από την Ένωση Άσπρα Σπίτι με 4 – 0.
Η ομάδα της Εύβοιας γνώρισε την συντριβή καθώς έμεινε με 10 παίκτες, έπειτα από την αποβολή του Κύρου και η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα. Η Ένωση Άσπρα Σπίτια έκανε καλό ξεκίνημα και στο 14' ο Πλακίδας προσποιήθηκε και πλάσαρε άψογα τον Παπαδόπουλο κάνοντας το 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι στο 2ο ημίχρονο έμειναν με 10 παίκτες κάνοντας την ομάδα της Βοιωτίας να πιέσει ακόμα περισσότερο και στο 78' να κάνουν το 2 – 0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλακίδα κάνοντας 2 τα τέρματα του. Οι γηπεδούχοι 2' αργότερα θα κάνουν το 3 – 0 με τον Πολυτάρχου που μόλις είχε μπει αλλαγή ενώ στο 90' ο Νικολάου έγραψε τον τελικό 4 – 0 με δυνατή κεφαλιά.

Οι ενδεκάδες:

Ένωση Άσπρα Σπίτια: Χρόνης , Λαζάρου, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Κουτσούμπας (85' Δημόπουλος), Γιαχρίτσης, Μάριος Πλακίδας, Καφετζόπουλος (71' Πολυτάρχου), Χρήστος Πλακίδας (79' Νικολάου).

Α.Ο Κύμης: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης, Κύρου, Καλογερόπουλος, Σαββίδης (79' Γουδέλης), Φωτιάς, Ηλίας, Τσαλιάγκας (65' Παριανός), Γκάτσης, Γεωργουδάκης.

Για επικοινωνία: eviasport@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου