Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο Χαλκίς – Ένωση Ερμιονίδας 1 – 0



Την νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στην κορυφή πέτυχε ο Α.Ο Χαλκίς απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν καλό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.
Η πρώτη ολοκληρωμένη φάση του αγώνα έγινε στο 35' με τον Λέκκα να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και να πλασάρει τον Καταχανάκη όμως οι αμυντικοί απομάκριναν στην γραμμή με κεφαλιά.
Στο 44' ο Λέκκας με ωραίες τρίπλες θα μπει στην περιοχή του Καταχανάκη και θα ανατραπεί από τους αμυντικούς όμως ο Αντωνίου δεν έδωσε τίποτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο Χαλκίς μπήκε αποφασισμένος και άνοιξε το σκορ με γκολ του Ιορδανίδη με κεφαλιά στο 50' κάνοντας το τελικό 1 – 0.
Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ και έτσι έμεινε το 1 – 0.
Έτσι στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Α.Ο Χαλκίς, ο Θύμιος Γεωργούλης πήρε την νίκη που ανέβασε την ομάδα του στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Χαλκίς: Μόνος, Καλλιμάνης, Θωμάς, Μπακρής, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι, Ταχταρίδης (95' Τούρλας), Καλογερόπουλος (89' Παστός), Ιορδανίδης (81' Μανιάτης), Καρακατσάνης, Λέκκας.

Ένωση Ερμιονίδας: Κατακανάκης, Τζιέρης, Μπούρας, Καντιάς (85' Αντωνόπουλος),. Δημητρόπουλος, Στάμος (79' Μαναριωτάκης), Νιμαράκης (60' Πούτης), Κοζοκόρου, Σωπιάδης, Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. Χαλκιδαρα ολε... Φερτε μου εναν αργειλε... να καπνιζω να τα βλεπω ολα μαυρα και ολα μπλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή