Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ένωση Άσπρα Σπίτια – Α.Ο Λουκισίων 1 – 1



Με τον Σούτζογλου να κρατάει το 1 – 1 στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Α.Ο Λουκισίων έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Άσπρα Σπίτια.
Οι οράνιε μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο 43' ο Φαρούκ με κοντινό πλασέ θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση Άσπρα Σπίτι / Αντίκυρα πάτησε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας το γκολ και το κατάφερε στο 55' με τον Τζίγκα να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Σούτζογλου με δυνατό σουτ έπειτα από ατομική προσπάθεια διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.
Στο 85' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσούμπα, με τον Πλακίδα να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά ο Σούτζογλου δήλωσε και πάλι παρών διατηρώτας το 1 – 1 τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες:

Ένωση Άσπρα Σπίτια: Χρόνης, Λαζάρου, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Πολυτάρχου (57’ Πλακίδας Χρ.), Γιαχρίτσης, Τζίκας (73’ Καφετζόπουλος), Κουτσούμπας, Νικολάου (57’ Πλακίδας Μ.).

Α.Ο Λουκισίων: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου, Σκριβάνος (70’ Δέδες),Ματζώρος, Ανέστης, Τσομπάνης (4’ Μιμηγιάννης/ 90’ Λουκατζίκος), Φαρούκ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου