Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Στο ''ψυγείο'' Κονέ, Τάουερ και Ποκόνγκ



Έντονη είναι η αντίδραση της διοίκησης προς το πρόσωπο των Ίσμαελ Κονέ, Γιάν Τάουερ και Μουσά Ποκόνγκ για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να βάλουν στο ''ψυγείο'' τους τρεις ποδοσφαιριστές που όχι μόνο αποχώρησαν νωρίτερα από την άδεια τους αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ. Βέβαια η διοίκηση του συλλόγου δεν σκοπεύει να τους αποδεσμεύσει αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνουν μέχρι το καλοκαίρι στο ''ψυγείο''.
Ωστόσο ο μοναδικός που φέρεται ότι θα αποχωρήσει από τα Ψαχνά ακούει στο όνομα Στράτος Τζάκης. Ο νεαρός επιθετικός δεν έχει πείσει τους ιθύνοντες του συλλόγου για την αξία του και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό τις καριέρας του.
Σε ότι αφορά την ενίσχυση οι πράσινοι μετά τις προσθήκες των Λαμπρόπουλου (αμυντικός), Δήμου (αμυντικός) και Σεοταχούλ (επιθετικός), αναζητούν έναν αριστερό μπακ προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Γιαν Τάουερ καθώς και έναν μεσοεπιθετικό (οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για Ισπανό που δεν έχει αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα) για να καλυφθεί το κενό του Μουσά Ποκόνγκ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου