Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ε Προποντίδας – Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού 0 – 0



Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Α.Ε Προποντίδας και Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Μαντά αφού οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν υποδειγματικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 68' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Καρλατήρας με δεύτερη κίτρινη κάτρα.
Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε 5' αργότερα αφού ο Τσακλάνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 90' η ομάδα του Λήλα έμεινε με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Κατσικάβαλης ενώ χάθηκε και η ευκαιρία του αγώνα όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Οικονόμου, την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μαραγκός με τον Ντουμάνη να μπλοκάρει την μπάλα και να κρατάει το μηδέν.
Ωστόσο στο 91' αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων ο Μπάμπης Σαχίνης καθώς καθόταν στον πάγκο ως γυμναστής και έδινε οδηγίες στους παίκτες των κυανέρυθρων.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε Προποντίδας: Ντουμάνης, Μωραϊτης, Κοτρόζος, Κουτσαυλής, Οικονόμου, Σταθόπουλος, Παπασχόλης, Τσιαμπίρης, Παπακωνσταντίνου (70' Ζουμπουρλής), Τσακλάνος, Παπαδέδες (83' Κοτσαλάς Στ.).

Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού: Μαντάς, Κατσικαβάλης, Ρουμπής, Μαραγκός, Καρλατήρας, Νόνας, Σιμιτζής (85' Χρήστου), Κουτσαυλής, Χριστίδης (60' Σπυρόπουλος Β.), Αγραφιώτης (70' Τρίκκας), Νάνος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου