Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Θρασύβουλος Φυλλής 2 – 0



Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Ηρακλής Ψαχνών αφού επικράτησε του Θρασύβουλου Φυλλής με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παρέμεινε αήττητη για 18ο συνεχόμενο παιχνίδι, παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μείωσε την διαφορά από τον πρώτο Εργοτέλη στους τρεις βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε νωρίς με τον Γέσιτς.
Στο 15' ο Ρούτσης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Πάνο με τον διαιτητή του αγώνα να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι ωστόσο ο Χαϊκάλης νικήθηκε από τον Σταυριανό και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Στην συνέχεια ο Θρασύβουλος έχοντας την ψυχολογία ισορρόπησε το παιχνίδι με τον Ηρακλή να έχει σημαντικό πρόβλημα στην ανάπτυξη και την δημιουργία φάσεων.
Στο 41 ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Πάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο τεχνικός των πρασίνων αποφάσισε να ρισκάρει και πέρασε τον αγωνιστικό χώρο τον Μάριο Σέγκο στην θέση του αμυντικού μέσου, Παναγιώτη Μπακομήτου και στο 62' δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του αφού με κεφαλιά έγραψε το 1 – 0 έπειτα από σέντρα του Ζουλιώτη.
Μετά την επίτευξη του γκολ οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 82' ο Χαϊκάλης με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0 σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα του.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς Γ., Ρεπετσάς, Δήμου, Βανγκελί, Ρούτσης, Μπακομήτρος (46' Σέγκος), Ζουλιώτης, Σικαλιάς Α., Γέσιτς, Ογιαρμπίντε, Χαϊκάλης.

Θρασύβουλος Φυλλής: Σταυριανός, Σύρος, Αρκουμάνης, Καλογιάννης, Σταυροθανασόπουλος, Πλαβούκος, Σερέπας, Πάνος, Αγκόλι, Σκαματζούρας, Καλαμιώτης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου