Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ε Ερμιονίδας – Α.Ο Χαλκίς 1 – 1



Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Α.Ο Χαλκίς απέναντι στην πρωτοπόρο του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής, Α.Ε Ερμιονίδας με 1 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Κρανιδίου.
Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έστειλε τον μήνυμα στους αντιπάλους της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν στο 31' με τον Τσεριτόλη να πιάνει δυνατό σουτ και τον Πονηρό να μπλοκάρει σε υπερένταση.
Στο 43' οι νερατζούρι απείλησαν εκ νέου με τον Τσουπεή να πιάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί και στο 70' άνοιξαν το σκορ με τον Στάικο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ευσταθίου με δυνατό σουτ.
Η απάντηση του Α.Ο.Χ ήταν άμεση καθώς 5' αργότερα ο Μπλατσέρης ανατράπηκε από τον Πονηρό μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαλμάς διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε Ερμιονίδας: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές (84' Κρίστο), Στάικος, Συμελίδης (54' Μουκίδης) ,Μακρίδης, Δήμας, Μιχαλάκης (77' Κάλφας).

Α.Ο Χαλκίς: Σαλεμής, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Ευσταθίου, Καφαντάρης, Καραμπάς, Γκιόκας (50' Μπλατσέρης), Τσαλμάς (78' Θωμάς), Τσετιροκλής, Τσοπεής, Φελέκης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου