Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο Κύμης – Α.Ο Αυλωναρίου 5 – 1



Βαριά ήττα δέχθηκε ο Α.Ο Αυλωναρίου από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α.Ο Κύμης με 5 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες κατάφεραν να προηγηθούν στο 16' όταν έπειτα από σέντρα του Λαθούρα ο Βογιατζής πέτυχε το 1 – 0.
Με την συμπλήρωση 30' αγώνα οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με ωραίο σουτ του Τσαλιάγκου Β., γράφοντας το 1 – 1.
Στο 36' ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα τέρματα του καθώς έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά για το 2 – 1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο 3' μετά την είσοδο τους ο Μανδράκας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3 – 1.
Στο 63' ο Ανέστης Χ., έκανε την επέλαση από αριστερά και πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει Κεφαλά για το 4 – 1.
Στο 79' διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με τον Τσάγκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι γράφοντας το τελικό 5 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Κύμης: Μπασινάς, Κόκκος, Μπλατσιώτης, Κήρου (67' Φωτιάς), Καλογερόπουλος, Κραβαρίτης, Κοκκάλας, Μπαλογιάννης, Τσαλιαγκός Β. (71' Τσάγκος), Ανέστης Χ. (73' Κούρτης), Μανδράκας.

Α.Ο Αυλωναρίου: Κεφαλάς, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Σαμπάνης (54' Μπα), Αντώνετας (75' Τσαλιαγκός Γ.), Σεϊντόπουλος, Λαθουράς, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ., Βασιλείου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου